PIONEER GARLIC GROUP
Να είστε προμηθευτής λαχανικά και φρούτα αξιόπιστος και ενός Trustable!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Αρχική Σελίδα Οργανικό Φρέσκο Σκόρδο

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

Περιήγηση στις κατηγορίες
επαφή
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Είμαι σε απευθείας σύνδεση συνομιλία τώρα

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Shandong Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Garlic
Πιστοποίηση: ISO 9001, SGS, HACCP, GLOBAL GAP
Αριθμό μοντέλου: O929
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 χαρτοκιβώτιο
Τιμή: US $700 - $1600 / Metric Ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10kg/20kg τσάντα πλέγματος/ctn
Χρόνος παράδοσης: περίπου 7 ημέρες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης 30%
Όροι πληρωμής: T/T με 30% πριν από την παραγωγή, ισορροπία 70% πριν από την παράδοση L/C
Δυνατότητα προσφοράς: Ανεφοδιασμός τέσσερις εποχές, όλο το χρόνο. 280 μετρικοί μετρικοί τόνοι τόνου το μήνα
ύφος: Φρέσκος
Τύπος προϊόντων: Liliaceous λαχανικά
Τύπος: σκόρδο
Τύπος καλλιέργειας: Οργανικός
βάρος: 10/20kg
Χρώμα: Καθαρό/κανονικό λευκό
περιγραφή

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:


Ύφος: Φρέσκος
Τύπος προϊόντων: Liliaceous λαχανικά
Τύπος: Σκόρδο
Τύπος καλλιέργειας: Οργανικός
Μέγεθος (εκατ.):  4.5cm, 5.0cm, 5.5cm, 6.0cm, 6.5cm
Πιστοποίηση: Η σφαιρική Gap, SGS, HACCP, ISO 9001
Βάρος (κλ): 10/20
Θέση προέλευσης: Shandong Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Εμπορικό σήμα: Σκόρδο
Πρότυπος αριθμός: G029
H.S κώδικας (NCM): 0703.20
Χρόνος συγκομιδών: το Μάιο
Περίοδος ανεφοδιασμού: όλο το χρόνο
Συσκευασίες: 200g, 250g, 500g, 0.5lbs, 1lbs, 1kg, 3p, 4p, 5p, 10kg, 20kg (χαρτοκιβώτιο/τσάντα) -σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρώματα: Καθαρό άσπρο σκόρδο & κανονικό λευκό
Χρήσεις σκόρδου: Μαγείρεμα, ιατρικό, σπόροι, βιομηχανικοί
Προέλευση: τοπική παραγωγή
Πλεονέκτημα: intergrating διαδικασία, κατάστημα και εξαγωγή σε ένα σώμα

 

Περιγραφή:


αρχικό κόκκινο σκόρδο σκόρδου 6.5cm φρέσκο κανονικό άσπρο κόκκινο στην κρύα αποθήκευση
1. Ποικιλία διαθέσιμη: κανονικό άσπρο σκόρδο, καθαρό άσπρο σκόρδο
2. Βαθμός: Άριστη ποιότητα, όλα τα είδη σκόρδου
3. Βάση επεξεργασίας: Jinxiang, Shandong, Κίνα
4. Περίοδος ανεφοδιασμού: όλο το χρόνο
4.1)  Φρέσκες εποχές: Αρχές Ιουνίου μέχρι το τον SEP.
4.2)  Εποχές κρύας αποθήκευσης: SEP τον ερχόμενο Ιούνιο
5. Ικανότητα ανεφοδιασμού: 3,000MT/year
6. Μέγεθος: 4.0cm/4.5cm/5.0cm/5.5cm/6.0cm/6.5cm
7. Συσκευασία:
7.1) Χαλαρή συσκευασία: 20kg/mesh τσάντα, τσάντα 15kg/mesh, τσάντα 10kg/mesh, τσάντα 5kg/mesh, 20kg/ctn, 15kg/ctn, 10kg/ctn, 8kg/ctn, 6kg/ctn, 5kg/ctn, 4kg/ctn
7.2) Μικρή συσκευασία: 3pcs/net τσάντα, τσάντα 4pcs/net, τσάντα 5pcs/net,
                    250g/net τσάντα, τσάντα 500g/net, τσάντα 1000g/net
7.3) Συσκευασία πελάτη διαθέσιμη κατόπιν αιτήσεως.
8. Ελάχιστη διαταγή: 40RHC
9. Μεταβίβαση:
9.1) 25MT ανά 40RHC: χαρτοκιβώτιο + συσκευασία τσαντών πλέγματος
9.2) 28/30MT ΑΝΑ 40RHC: συσκευασία τσαντών πλέγματος
9.3) 26MT ανά 40RHC: μαζική συσκευασία χαρτοκιβωτίων
10. Όροι τιμών: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ
11. Η πλούσια εμπειρία της εξαγωγής επαγγέλματος μας εξασφαλίζει για να ασχοληθεί ολόκληρη την αποδοτικότητα κατάστασης και με υψηλό - ποιότητα.
12. Πιστοποιητικό επιθεώρησης: Πιστοποιητικό προέλευσης, φυτοϋγειονομικό πιστοποιητικό και πιστοποιητικό επιθεώρησης της ποσότητας.

 

Ιατρικά οφέλη χρήσης και υγείας

 

Οι ζωικές μελέτες, και μερικές πρώτες ερευνητικές μελέτες στους ανθρώπους, έχουν προτείνει τα πιθανά καρδιαγγειακά οφέλη του σκόρδου. Μια τσεχική μελέτη βρήκε τη μειωμένη συμπλήρωση συσσώρευση σκόρδου της χοληστερόλης στους αγγειακούς τοίχους των ζώων. Μια άλλη μελέτη είχε τα παρόμοια αποτελέσματα, με τη συμπλήρωση σκόρδου που μειώνει σημαντικά τις αορτικές καταθέσεις πινακίδων των χοληστερόλη-ταϊσμένων κουνελιών. Μια άλλη μελέτη παρουσίασε συμπλήρωση με την εμποδισμένη απόσπασμα αγγειακή αποτιτάνωση σκόρδου στους ανθρώπινους ασθενείς με την υψηλή χοληστερόλη αίματος. Η γνωστή vasodilative επίδραση του σκόρδου προκαλείται ενδεχομένως από catabolism των σκόρδο-παραγόμενων πολυσουλφιδίων στο σουλφίδιο υδρογόνου στα κόκκινα κύτταρα αίματος το (RBCs), μια αντίδραση που εξαρτάται από μειωμένα thiols σε ή στη μεμβράνη RBC. Το σουλφίδιο υδρογόνου είναι ένα ενδογενές cardioprotective αγγειακό κύτταρο-κάνοντας σήμα μόριο.

Μια μετανάλυση του 2012 των τυχαίων, double-blind, ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενων δοκιμών που εξετάζουν τα αποτελέσματα του σκόρδου στα σχεδιαγράμματα λιπιδίων ορών, βρήκε ότι το σκόρδο ήταν ανώτερο από το ψευδοφάρμακο στη μείωση των συνολικών επιπέδων χοληστερόλης και triglyceride ορών. Έναντι των ομάδων ψευδοφαρμάκου, τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης και triglyceride ορών στις ομάδες σκόρδου μειώθηκαν από 0.28 (95% CI, −0.45, −0.11) mmol L⁻ ¹ (Π = 0.001) και 0.13 (95% CI, −0.20, −0.06) mmol L⁻ ¹ (Π < 0="">

Το Alium sativum έχει βρεθεί για να μειώνει τη συνάθροιση και hyperlipidemia αιμοπεταλίων.

Το 2007, το αναφερόμενο BBC Alium sativum μπορεί να έχει άλλες ευεργετικές ιδιότητες, όπως η παρεμπόδιση και η πάλη του κοινού κρύου. Αυτός ο ισχυρισμός έχει την υποστήριξη της μακροχρόνιας παράδοσης στη βοτανική ιατρική, η οποία έχει χρησιμοποιήσει το σκόρδο για τη βραχνάδα και βήχει. Ο τσερόκι που χρησιμοποιείται επίσης το ως expectorant για τους βήχες και το καπούλι ζώου. Εντούτοις, σε αντίθεση με αυτές τις προηγούμενες αξιώσεις σχετικά με τις κρύος-αποτρέποντας ιδιότητες του σκόρδου, μια έκθεση του 2012 στη βάση δεδομένων Cochrane των συστηματικών αναθεωρήσεων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «υπάρχουν ανεπαρκή στοιχεία κλινικής δοκιμής σχετικά με τα αποτελέσματα του σκόρδου στην παρεμπόδιση ή τη μεταχείρηση του κοινού κρύου. Μια ενιαία δοκιμή πρότεινε ότι το σκόρδο μπορεί να αποτρέψει τα περιστατικά του κοινού κρύου αλλά περισσότερες μελέτες απαιτούνται για να επικυρώσουν αυτήν την εύρεση. Οι αξιώσεις της αποτελεσματικότητας εμφανίζονται να στηρίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος στα χαμηλής ποιότητος στοιχεία.»

Το σκόρδο υποστηρίζεται επίσης για να βοηθήσει να ρυθμίσει τα επίπεδα ζάχαρης αίματος. Η κανονική και παρατεταμένη χρήση των θεραπευτικών ποσών ηλικίας σκόρδου εξάγει τα χαμηλότερα homocysteine αίματος επίπεδα και έχει αποδειχθεί για να αποτρέψει μερικές περιπλοκές του διαβήτη mellitus. Οι άνθρωποι που παίρνουν την ινσουλίνη δεν πρέπει να καταναλώσουν τα ιατρικά ποσά σκόρδου χωρίς διαβούλευση ενός παθολόγου.

Το σκόρδο χρησιμοποιήθηκε ως αντισηπτικό για να αποτρέψει τη γάγγραινα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου και του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Πιό πρόσφατα, έχει βρεθεί από μια κλινική δοκιμή ότι mouthwash που περιέχει το φρέσκο σκόρδο 2.5% παρουσιάζει καλή αντιμικροβιακή δραστηριότητα, αν και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εξέθεσε ένα δυσάρεστα γούστο και halitosis.

Τα γαρίφαλα σκόρδου χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για τις μολύνσεις (ειδικά θωρακικά προβλήματα), τις χωνευτικές αναταραχές, και τις μυκητιακές μολύνσεις όπως η τσίχλα. Το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό λόγω των βακτηριοστατικών και βακτηριοκτόνων ιδιοτήτων του.

Το σκόρδο έχει βρεθεί για να ενισχύει thiamin την απορρόφηση, και επομένως μειώνει την πιθανότητα για την ανάπτυξη του thiamin beriberi ανεπάρκειας.

Το 1924, βρέθηκε για να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προληφθεί το σκορβούτο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C του.

Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί εύλογα επιτυχώς στους ασθενείς του AIDS για να μεταχειριστεί Cryptosporidium σε μια ανεξέλεγκτη μελέτη στην Κίνα. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης από τουλάχιστον έναν ασθενή του AIDS για να μεταχειριστεί την τοξοπλάσμωση, μια άλλη πρωτοζωική ασθένεια.

Η συμπλήρωση σκόρδου έχει αποδειχθεί για να ωθήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους αρουραίους τάϊσε έναν υψηλό - πρωτεϊνική διατροφή.

Μια double-blind, παράλληλη, τυχαία, ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή του 2010, που περιλαμβάνει 50 ασθενείς η των οποίων στερεότυπη κλινική πρακτική αρχείων γενικά τεκμηρίωσε μεταχειρίστηκε αλλά η ανεξέλεγκτη υπέρταση, τελική, «η δοκιμή μας προτείνει ότι το ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου είναι ανώτερο από το ψευδοφάρμακο να χαμηλώσει τη συστολική πίεση του αίματος ομοίως στα τρέχοντα πρώτα φάρμακα γραμμών στους ασθενείς με την αντιμετωπισμένη αλλά ανεξέλεγκτη υπέρταση.»

 

Σκόρδο, ακατέργαστο

Θρεπτική αξία ανά 100 γ (3.5 oz)

Ενέργεια

623 KJ (149 kcal)

Υδατάνθρακες

33.06 γ

- Ζάχαρες

1 γ

- Τροφική ίνα

2.1 γ

Λίπος

0.5 γ

Πρωτεΐνη

6.36 γ

Thiamine (vit. B1)

0.2 mg (17%)

Ριβοφλαβίνη (vit. B2)

0.11 mg (9%)

Niacin (vit. B3)

0.7 mg (5%)

Παντοθενικό οξύ (B5)

0.596 mg (12%)

Βιταμίνη B6

1.235 mg (95%)

Folate (vit. B9)

3 μg (1%)

Βιταμίνη C

31.2 mg (38%)

Ασβέστιο

181 mg (18%)

Σίδηρος

1.7 mg (13%)

Μαγνήσιο

25 mg (7%)

Μαγγάνιο

1.672 mg (80%)

Φώσφορος

153 mg (22%)

Κάλιο

401 mg (9%)

Νάτριο

17 mg (1%)

Ψευδάργυρος

1.16 mg (12%)

Σελήνιο

14.2 μg

 

 

 

Αποθήκευση

Εσωτερικά, το σκόρδο είναι αποθηκευμένο θερμό [επάνω από 18 °C (64 °F)] και ξηρός για να το κρατήσει κοιμισμένο (για να μην αυτό νεαρός βλαστός). Κρεμιέται παραδοσιακά softneck οι ποικιλίες πλέκονται συχνά στα σκέλη κάλεσαν τις κοτσίδες ή grappes. Τα ξεφλουδισμένα γαρίφαλα μπορούν να αποθηκευτούν στο κρασί ή το ξίδι στο ψυγείο. Εμπορικά, το σκόρδο αποθηκεύεται σε 0 °C (32 °F), σε ένα ξηρό, περιβάλλον χαμηλός-υγρασίας. Το σκόρδο θα κρατήσει περισσότερο εάν οι κορυφές παραμείνουν συνημμένες.

Το σκόρδο κρατιέται συχνά στο πετρέλαιο για να παραγάγει το αρωματικό πετρέλαιο εντούτοις, η πρακτική απαιτεί τα μέτρα για να ληφθεί για να αποτρέψει το σκόρδο από να χαλάσει. Το μη επεξεργασμένο σκόρδο που κρατιέται στο ελαιοδοχείο υποστηρίζει την αύξηση του clostridium botulinum που προκαλεί τη θανάσιμη ασθένεια αλλαντίασης η ψύξη δεν θα βεβαιώσει την ασφάλεια του σκόρδου που κρατιέται στο πετρέλαιο. Για να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο, το πετρέλαιο πρέπει να καταψυχτεί και να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το wikihow, το σκόρδο που βυθίζεται στο πετρέλαιο πρέπει να αποθηκευτεί στον ψυκτήρα και όχι το ψυγείο. Τα εμπορηκά προετοιμασμένα πετρέλαια είναι ευρέως - διαθέσιμος. Οι κατασκευαστές προσθέτουν τα οξέα ή/και άλλες χημικές ουσίες για να αποβάλουν τον κίνδυνο αλλαντίασης στα προϊόντα τους. Δύο ξεσπάσματα της αλλαντίασης σχετικά με το σκόρδο που αποθηκεύεται στο πετρέλαιο έχουν αναφερθεί.

Το 1961, το Τσέστερ Lilley από το Κεντ στην Αγγλία ήταν το πρώτο πρόσωπο για να μετασχηματίσει το σκόρδο σε μια μορφή χαπιών για την αποθήκευση. Αν και γίνεται αποδεκτή όχι ευρέως τότε για τις μαγειρικές χρήσεις, μια λύση capsulate και για την αποθήκευση και για την απλή χορήγηση της δόσης του σκόρδου έχει γίνει κοινή.

 

Τύπος

 

Καθαρό άσπρο σκόρδο, κανονικό άσπρο σκόρδο  

Φρέσκο σκόρδο: αρχές Ιουνίου μέχρι το τον SEP/το σκόρδο χώρων κατάψυξης: Ο Οκτώβριος τον ερχόμενο Μάιο

Όνομα

αρχικό κόκκινο σκόρδο σκόρδου 6.5cm φρέσκο κανονικό άσπρο κόκκινο στην κρύα αποθήκευση

Πλεονεκτήματα

 Έχουμε τα αγροκτήματα και τα εργοστάσιά μας.

 Ανταγωνιστικές τιμές καθώς επίσης και ευνοϊκοί όροι πληρωμής.

Μέγεθος

4.5cm ~5.0cm  5.0~5.5cm  5.5~6.0cm  6.5up

Πρότυπα εξαγωγής

καμία ρίζα, καθαρή, καμία μαύρη φόρμα, που δεν σπάζουν, καμία διάσπαση στο δέρμα, κανένας εσωτερικός 

βλάστηση 

αύξηση, καμία έντομο ή μυκητώδης ουσία.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

Παχύ φωτεινό δέρμα, ολόκληρη και ισχυρή σύσταση, παχουλοί διαμορφωμένοι βολβοί.

Βάρος: 40 " RH

 

1.26-30MT/40' συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων σημαιοφόρων στις τσάντες πλέγματος.           

2.26. - συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων σημαιοφόρων 28MT/40' στο χαρτοκιβώτιο 

Χαλαρή συσκευασία:

10kg/ctn, 9kg/ctn, 5kg/ctn, τσάντα 10kg/mesh, τσάντα 20kg/mesh,

Μικρή συσκευασία

1, σε 1kgx10bags 10kg στο καθαρό χαρτοκιβώτιο 

2, σε 500gx20bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο

3, σε 250gx40bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο   

4, σε 200gx50bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο

5, In2pc/3pc/4pc/5pc

peraginto4kg/5kg/10kg/30lbs χαρτοκιβώτιο

6, 1kg 5kg στην τσάντα πλέγματος   

7, 500g 5kg στην τσάντα πλέγματος

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

τιμή εργοστασίων τιμών εξαγωγής 2016 υψηλή - ποιοτικό φυσικό κανονικό άσπρο σκόρδο 5.0cm επάνω

Επαφή Pls με μας:

Alvin

Κινητός: 86-15562397099

Τηλ.: 0086-537-8701876

Fax: 0086-537-8707115

επαφή
Mr. Alvin
  • 86-0537-7201661
  • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
από:
Πληκτρολογήστε το e-mail παρακαλώ ID σας.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
(114/3000)