PIONEER GARLIC GROUP
Να είστε προμηθευτής λαχανικά και φρούτα αξιόπιστος και ενός Trustable!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Αρχική Σελίδα Οργανικό Φρέσκο Σκόρδο

Το ένα/ενιαίο οργανικό φρέσκο σκόρδο γαρίφαλων καμία ρίζα, παχύ φωτεινό δέρμα, αποτρέπει τα κρύα

Περιήγηση στις κατηγορίες
επαφή
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Είμαι σε απευθείας σύνδεση συνομιλία τώρα

Το ένα/ενιαίο οργανικό φρέσκο σκόρδο γαρίφαλων καμία ρίζα, παχύ φωτεινό δέρμα, αποτρέπει τα κρύα

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shandong China (Mainland)
Μάρκα: Garlic
Πιστοποίηση: GLOBAL GAP|HACCP|ISO 9001|SGS
Model Number: O929
Minimum Order Quantity: 1 Carton
Τιμή: US $700 - $1600 / Metric Ton
Packaging Details: 10kg/20kg mesh bag/ctn
Delivery Time: around 7 days after receipt of 30% deposit
Payment Terms: T/T with 30% before production, 70% balance before delivery; L/C
Supply Ability: Supply four seasons, all the year round. 280 Metric Ton/ Metric Tons per Month
Style: Fresh
Product Type: Liliaceous Vegetables
Type: Garlic
Cultivation Type: Organic
Weight: 10/20kg
Color: Pure/Normal White
Feature: Thick bright skin
περιγραφή

Το ένα/ενιαίο οργανικό φρέσκο σκόρδο γαρίφαλων καμία ρίζα, παχύ φωτεινό δέρμα, αποτρέπει τα κρύα

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:


Ύφος: Φρέσκος
Τύπος προϊόντων: Liliaceous λαχανικά
Τύπος: Σκόρδο
Τύπος καλλιέργειας: Οργανικός
Μέγεθος (εκατ.):  4.5cm, 5.0cm, 5.5cm, 6.0cm, 6.5cm
Πιστοποίηση: Η σφαιρική Gap, SGS, HACCP, ISO 9001
Βάρος (κλ): 10/20
Θέση προέλευσης: Shandong Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Εμπορικό σήμα: Σκόρδο
Πρότυπος αριθμός: G029
H.S κώδικας (NCM): 0703.20
Χρόνος συγκομιδών: το Μάιο
Περίοδος ανεφοδιασμού: όλο το χρόνο
Συσκευασίες: 200g, 250g, 500g, 0.5lbs, 1lbs, 1kg, 3p, 4p, 5p, 10kg, 20kg (χαρτοκιβώτιο/τσάντα) -σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρώματα: Καθαρό άσπρο σκόρδο & κανονικό λευκό
Χρήσεις σκόρδου: Μαγείρεμα, ιατρικό, σπόροι, βιομηχανικοί
Προέλευση: τοπική παραγωγή
Πλεονέκτημα: intergrating διαδικασία, κατάστημα και εξαγωγή σε ένα σώμα

 

 

Περιγραφή:


ενιαίο σκόρδο γαρίφαλων από το σκόρδο ένας-γαρίφαλων Yunnan (σόλο σκόρδο)
1. Ποικιλία διαθέσιμη: κανονικό άσπρο σκόρδο, καθαρό άσπρο σκόρδο
2. Βαθμός: Άριστη ποιότητα, όλα τα είδη σκόρδου
3. Βάση επεξεργασίας: Jinxiang, Shandong, Κίνα
4. Περίοδος ανεφοδιασμού: όλο το χρόνο
4.1)  Φρέσκες εποχές: Αρχές Ιουνίου μέχρι το τον SEP.
4.2)  Εποχές κρύας αποθήκευσης: SEP τον ερχόμενο Ιούνιο
5. Ικανότητα ανεφοδιασμού: 3,000MT/year
6. Μέγεθος: 4.0cm/4.5cm/5.0cm/5.5cm/6.0cm/6.5cm
7. Συσκευασία:
7.1) Χαλαρή συσκευασία: 20kg/mesh τσάντα, τσάντα 15kg/mesh, τσάντα 10kg/mesh, τσάντα 5kg/mesh, 20kg/ctn, 15kg/ctn, 10kg/ctn, 8kg/ctn, 6kg/ctn, 5kg/ctn, 4kg/ctn
7.2) Μικρή συσκευασία: 3pcs/net τσάντα, τσάντα 4pcs/net, τσάντα 5pcs/net,
                    250g/net τσάντα, τσάντα 500g/net, τσάντα 1000g/net
7.3) Συσκευασία πελάτη διαθέσιμη κατόπιν αιτήσεως.
8. Ελάχιστη διαταγή: 40RHC
9. Μεταβίβαση:
9.1) 25MT ανά 40RHC: χαρτοκιβώτιο + συσκευασία τσαντών πλέγματος
9.2) 28/30MT ΑΝΑ 40RHC: συσκευασία τσαντών πλέγματος
9.3) 26MT ανά 40RHC: μαζική συσκευασία χαρτοκιβωτίων
10. Όροι τιμών: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ
11. Η πλούσια εμπειρία της εξαγωγής επαγγέλματος μας εξασφαλίζει για να ασχοληθεί ολόκληρη την αποδοτικότητα κατάστασης

και με υψηλό - ποιότητα.
12. Πιστοποιητικό επιθεώρησης: Πιστοποιητικό προέλευσης, φυτοϋγειονομικό πιστοποιητικό και πιστοποιητικό επιθεώρησης της ποσότητας.

 

 

Ιατρικά οφέλη χρήσης και υγείας

 

Οι ζωικές μελέτες, και μερικές πρώτες ερευνητικές μελέτες στους ανθρώπους, έχουν προτείνει τα πιθανά καρδιαγγειακά οφέλη του σκόρδου. Μια τσεχική μελέτη βρήκε τη μειωμένη συμπλήρωση συσσώρευση σκόρδου της χοληστερόλης στους αγγειακούς τοίχους των ζώων. Μια άλλη μελέτη είχε τα παρόμοια αποτελέσματα, με τη συμπλήρωση σκόρδου που μειώνει σημαντικά τις αορτικές καταθέσεις πινακίδων των χοληστερόλη-ταϊσμένων κουνελιών. Μια άλλη μελέτη παρουσίασε συμπλήρωση με την εμποδισμένη απόσπασμα αγγειακή αποτιτάνωση σκόρδου στους ανθρώπινους ασθενείς με την υψηλή χοληστερόλη αίματος. Η γνωστή vasodilative επίδραση του σκόρδου προκαλείται ενδεχομένως από catabolism των σκόρδο-παραγόμενων πολυσουλφιδίων στο σουλφίδιο υδρογόνου στα κόκκινα κύτταρα αίματος το (RBCs), μια αντίδραση που εξαρτάται από μειωμένα thiols σε ή στη μεμβράνη RBC. Το σουλφίδιο υδρογόνου είναι ένα ενδογενές cardioprotective αγγειακό κύτταρο-κάνοντας σήμα μόριο.

Μια μετανάλυση του 2012 των τυχαίων, double-blind, ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενων δοκιμών που εξετάζουν τα αποτελέσματα του σκόρδου στα σχεδιαγράμματα λιπιδίων ορών, βρήκε ότι το σκόρδο ήταν ανώτερο από το ψευδοφάρμακο στη μείωση των συνολικών επιπέδων χοληστερόλης και triglyceride ορών. Έναντι των ομάδων ψευδοφαρμάκου, τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης και triglyceride ορών στις ομάδες σκόρδου μειώθηκαν από 0.28 (95% CI, −0.45, −0.11) mmol L⁻ ¹ (Π = 0.001) και 0.13 (95% CI, −0.20, −0.06) mmol L⁻ ¹ (Π < 0="">

Το Alium sativum έχει βρεθεί για να μειώνει τη συνάθροιση και hyperlipidemia αιμοπεταλίων.

Το 2007, το αναφερόμενο BBC Alium sativum μπορεί να έχει άλλες ευεργετικές ιδιότητες, όπως η παρεμπόδιση και η πάλη του κοινού κρύου. Αυτός ο ισχυρισμός έχει την υποστήριξη της μακροχρόνιας παράδοσης στη βοτανική ιατρική, η οποία έχει χρησιμοποιήσει το σκόρδο για τη βραχνάδα και βήχει. Ο τσερόκι που χρησιμοποιείται επίσης το ως expectorant για τους βήχες και το καπούλι ζώου. Εντούτοις, σε αντίθεση με αυτές τις προηγούμενες αξιώσεις σχετικά με τις κρύος-αποτρέποντας ιδιότητες του σκόρδου, μια έκθεση του 2012 στη βάση δεδομένων Cochrane των συστηματικών αναθεωρήσεων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «υπάρχουν ανεπαρκή στοιχεία κλινικής δοκιμής σχετικά με τα αποτελέσματα του σκόρδου στην παρεμπόδιση ή τη μεταχείρηση του κοινού κρύου. Μια ενιαία δοκιμή πρότεινε ότι το σκόρδο μπορεί να αποτρέψει τα περιστατικά του κοινού κρύου αλλά περισσότερες μελέτες είναι

απαιτημένος για να επικυρώσει αυτήν την εύρεση. Οι αξιώσεις της αποτελεσματικότητας εμφανίζονται να στηρίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος στα χαμηλής ποιότητος στοιχεία.»

Το σκόρδο υποστηρίζεται επίσης για να βοηθήσει να ρυθμίσει τα επίπεδα ζάχαρης αίματος. Η κανονική και παρατεταμένη χρήση των θεραπευτικών ποσών ηλικίας σκόρδου εξάγει τα χαμηλότερα homocysteine αίματος επίπεδα και έχει αποδειχθεί για να αποτρέψει μερικές περιπλοκές του διαβήτη mellitus. Οι άνθρωποι που παίρνουν την ινσουλίνη δεν πρέπει να καταναλώσουν τα ιατρικά ποσά σκόρδου χωρίς διαβούλευση ενός παθολόγου.

Το σκόρδο χρησιμοποιήθηκε ως αντισηπτικό για να αποτρέψει τη γάγγραινα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου και του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Πιό πρόσφατα,

έχει βρεθεί από μια κλινική δοκιμή ότι mouthwash που περιέχει το φρέσκο σκόρδο 2.5% παρουσιάζει καλή αντιμικροβιακή δραστηριότητα, αν και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εξέθεσε ένα δυσάρεστα γούστο και halitosis.

Τα γαρίφαλα σκόρδου χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για τις μολύνσεις (ειδικά θωρακικά προβλήματα), τις χωνευτικές αναταραχές, και τις μυκητιακές μολύνσεις όπως η τσίχλα. Το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό λόγω των βακτηριοστατικών και βακτηριοκτόνων ιδιοτήτων του.

Το σκόρδο έχει βρεθεί για να ενισχύει thiamin την απορρόφηση, και επομένως μειώνει την πιθανότητα για την ανάπτυξη του thiamin beriberi ανεπάρκειας.

Το 1924, βρέθηκε για να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προληφθεί το σκορβούτο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C του.

Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί εύλογα επιτυχώς στους ασθενείς του AIDS για να μεταχειριστεί Cryptosporidium σε μια ανεξέλεγκτη μελέτη στην Κίνα. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης από τουλάχιστον έναν ασθενή του AIDS για να μεταχειριστεί την τοξοπλάσμωση, μια άλλη πρωτοζωική ασθένεια.

Η συμπλήρωση σκόρδου έχει αποδειχθεί για να ωθήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους αρουραίους τάϊσε έναν υψηλό - πρωτεϊνική διατροφή.

Μια double-blind, παράλληλη, τυχαία, ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή του 2010, που περιλαμβάνει 50 ασθενείς η των οποίων στερεότυπη κλινική πρακτική αρχείων γενικά τεκμηρίωσε μεταχειρίστηκε αλλά η ανεξέλεγκτη υπέρταση, τελική, «η δοκιμή μας προτείνει ότι το ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου είναι ανώτερο από το ψευδοφάρμακο να χαμηλώσει τη συστολική πίεση του αίματος ομοίως στα τρέχοντα πρώτα φάρμακα γραμμών στους ασθενείς με την αντιμετωπισμένη αλλά ανεξέλεγκτη υπέρταση.»

 

Σκόρδο, ακατέργαστο

Θρεπτική αξία ανά 100 γ (3.5 oz)

Ενέργεια

623 KJ (149 kcal)

Υδατάνθρακες

33.06 γ

- Ζάχαρες

1 γ

- Τροφική ίνα

2.1 γ

Λίπος

0.5 γ

Πρωτεΐνη

6.36 γ

Thiamine (vit. B1)

0.2 mg (17%)

Ριβοφλαβίνη (vit. B2)

0.11 mg (9%)

Niacin (vit. B3)

0.7 mg (5%)

Παντοθενικό οξύ (B5)

0.596 mg (12%)

Βιταμίνη B6

1.235 mg (95%)

Folate (vit. B9)

3 μg (1%)

Βιταμίνη C

31.2 mg (38%)

Ασβέστιο

181 mg (18%)

Σίδηρος

1.7 mg (13%)

Μαγνήσιο

25 mg (7%)

Μαγγάνιο

1.672 mg (80%)

Φώσφορος

153 mg (22%)

Κάλιο

401 mg (9%)

Νάτριο

17 mg (1%)

Ψευδάργυρος

1.16 mg (12%)

Σελήνιο

14.2 μg

 

 

Αποθήκευση

 

Εσωτερικά, το σκόρδο είναι αποθηκευμένο θερμό [επάνω από 18 °C (64 °F)] και ξηρός για να το κρατήσει κοιμισμένο (για να μην αυτό νεαρός βλαστός). Κρεμιέται παραδοσιακά softneck οι ποικιλίες πλέκονται συχνά στα σκέλη κάλεσαν τις κοτσίδες ή grappes. Τα ξεφλουδισμένα γαρίφαλα μπορούν να αποθηκευτούν στο κρασί ή το ξίδι στο ψυγείο. Εμπορικά, το σκόρδο αποθηκεύεται σε 0 °C (32 °F), σε ένα ξηρό, περιβάλλον χαμηλός-υγρασίας. Το σκόρδο θα κρατήσει περισσότερο εάν οι κορυφές παραμείνουν συνημμένες.

Το σκόρδο κρατιέται συχνά στο πετρέλαιο για να παραγάγει το αρωματικό πετρέλαιο εντούτοις, η πρακτική απαιτεί τα μέτρα για να ληφθεί για να αποτρέψει το σκόρδο από να χαλάσει. Το μη επεξεργασμένο σκόρδο που κρατιέται στο ελαιοδοχείο υποστηρίζει την αύξηση του clostridium botulinum που προκαλεί τη θανάσιμη ασθένεια αλλαντίασης η ψύξη δεν θα βεβαιώσει την ασφάλεια του σκόρδου που κρατιέται στο πετρέλαιο. Για να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο, το πετρέλαιο πρέπει να καταψυχτεί και να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το wikihow, το σκόρδο που βυθίζεται στο πετρέλαιο πρέπει να αποθηκευτεί στον ψυκτήρα και όχι το ψυγείο. Τα εμπορηκά προετοιμασμένα πετρέλαια είναι ευρέως - διαθέσιμος. Οι κατασκευαστές προσθέτουν τα οξέα ή/και άλλες χημικές ουσίες για να αποβάλουν τον κίνδυνο αλλαντίασης στα προϊόντα τους. Δύο ξεσπάσματα της αλλαντίασης σχετικά με το σκόρδο που αποθηκεύεται στο πετρέλαιο έχουν αναφερθεί.

Το 1961, το Τσέστερ Lilley από το Κεντ στην Αγγλία ήταν το πρώτο πρόσωπο για να μετασχηματίσει το σκόρδο σε μια μορφή χαπιών για την αποθήκευση. Αν και γίνεται αποδεκτή όχι ευρέως τότε για τις μαγειρικές χρήσεις, μια λύση capsulate και για την αποθήκευση και για την απλή χορήγηση της δόσης του σκόρδου έχει γίνει κοινή.

 

Τύπος

 

Καθαρό άσπρο σκόρδο, κανονικό άσπρο σκόρδο  

Φρέσκο σκόρδο: αρχές Ιουνίου μέχρι το τον SEP/το σκόρδο χώρων κατάψυξης: Ο Οκτώβριος τον ερχόμενο Μάιο

Όνομα

Το ένα/ενιαίο οργανικό φρέσκο σκόρδο γαρίφαλων καμία ρίζα, παχύ φωτεινό δέρμα, αποτρέπει τα κρύα

Πλεονεκτήματα

 Έχουμε τα αγροκτήματα και τα εργοστάσιά μας.

 Ανταγωνιστικές τιμές καθώς επίσης και ευνοϊκοί όροι πληρωμής.

Μέγεθος

4.5cm ~5.0cm  5.0~5.5cm  5.5~6.0cm  6.5up

Πρότυπα εξαγωγής

καμία ρίζα, καθαρή, καμία μαύρη φόρμα, που δεν σπάζουν, καμία διάσπαση στο δέρμα, κανένας εσωτερικός 

βλάστηση 

αύξηση, καμία έντομο ή μυκητώδης ουσία.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

Παχύ φωτεινό δέρμα, ολόκληρη και ισχυρή σύσταση, παχουλοί διαμορφωμένοι βολβοί.

Βάρος: 40 " RH

 

1.26-30MT/40' συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων σημαιοφόρων στις τσάντες πλέγματος.           

2.26. - συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων σημαιοφόρων 28MT/40' στο χαρτοκιβώτιο 

Χαλαρή συσκευασία:

10kg/ctn, 9kg/ctn, 5kg/ctn, τσάντα 10kg/mesh, τσάντα 20kg/mesh,

Μικρή συσκευασία

1, σε 1kgx10bags 10kg στο καθαρό χαρτοκιβώτιο 

2, σε 500gx20bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο

3, σε 250gx40bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο   

4, σε 200gx50bags 10kg στο χαρτοκιβώτιο

5, In2pc/3pc/4pc/5pc

peraginto4kg/5kg/10kg/30lbs χαρτοκιβώτιο

6, 1kg 5kg στην τσάντα πλέγματος   

7, 500g 5kg στην τσάντα πλέγματος

 

 

 

 

 

 

Εφαρμογές:


Μαγειρικές χρήσεις

 

Το σκόρδο χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο για την πικάντικη γεύση του ως καρύκευμα ή καρύκευμα.

Ο βολβός των εγκαταστάσεων σκόρδου είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο μέρος των εγκαταστάσεων. Με εξαίρεση τους ενιαίους τύπους γαρίφαλων, οι βολβοί σκόρδου διαιρούνται κανονικά σε πολυάριθμα σαρκώδη τμήματα αποκαλούμενα γαρίφαλα. Τα γαρίφαλα σκόρδου χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση (ακατέργαστη ή που μαγειρεύεται) ή για ιατρικούς λόγους. Έχουν μια χαρακτηριστική πικάντικη, πικάντικη γεύση που mellows και γλυκαίνει αρκετά με το μαγείρεμα.

Άλλα μέρη των εγκαταστάσεων σκόρδου είναι επίσης εδώδιμα. Τα φύλλα και τα λουλούδια (bulbils) στο κεφάλι (spathe) τρώγονται μερικές φορές. Είναι ηπιότεροι στη γεύση από τους βολβούς, και ο συχνότερα καταναλώνονται ενώ ανώριμους και ακόμα τρυφερούς. Το ανώριμο σκόρδο τραβιέται μερικές φορές, μάλλον όπως ένα scallion, και πωλείται ως «πράσινο σκόρδο». Όταν το πράσινο σκόρδο επιτρέπεται για να αυξηθεί μετά από το στάδιο «scallion», αλλά επιτρεπόμενος να ωριμάσει πλήρως, μπορεί να παραγάγει ένα σκόρδο «κύκλος», ένας βολβός όπως ένα βράζοντας κρεμμύδι, αλλά μην χωρισμένος στα γαρίφαλα όπως έναν ώριμο βολβό. Επιπλέον, οι ανώριμοι μίσχοι λουλουδιών (scapes) των τύπων hardneck και ελεφάντων πωλούνται μερικές φορές για τις χρήσεις παρόμοιες με το σπαράγγι στα ανακατώνω-τηγανητά.

Τα μη φαγώσιμα ή σπάνιαφαγωμένα ?αγωμένα μέρη των εγκαταστάσεων σκόρδου περιλαμβάνουν το «δέρμα» και τη συστάδα ρίζας. Τα papery, προστατευτικά στρώματα «του δέρματος» πέρα από τα διάφορα μέρη των εγκαταστάσεων απορρίπτονται γενικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις περισσότερες μαγειρικές χρήσεις, εν τούτοις στην Κορέα ανώριμα ολόκληρα τα κεφάλια προετοιμάζονται μερικές φορές με τα τρυφερά δέρματα άθικτα. Η συστάδα ρίζας που συνδέεται με το βασικό πιάτο του βολβού είναι το μόνο μέρος που θεωρείται όχι χαρακτηριστικά εύγευστος με οποιαδήποτε μορφή.

Το σκόρδο είναι ένα θεμελιώδες συστατικό σε πολλά ή τα περισσότερα πιάτα των διάφορων περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της ανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της βόρειας Αφρικής, της νότιας Ευρώπης, και των μερών του νότου και της Κεντρικής Αμερικής. Η γεύση ποικίλλει στην ένταση και το άρωμα με τις διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος. Είναι συχνά ζευγαρωμένο με το κρεμμύδι, την ντομάτα, ή την πιπερόριζα. Το σε περγαμηνή δέρμα είναι σαν το δέρμα ενός κρεμμυδιού, και αφαιρείται χαρακτηριστικά πρίν χρησιμοποιεί με ακατέργαστη ή μαγειρευμένη μορφή. Μια εναλλακτική λύση είναι να κοπεί η κορυφή από το βολβό, να ντυθούν τα γαρίφαλα με τη ροή του ελαιολάδου (ή άλλου βασισμένου στο λάδι καρυκεύματος) πέρα από τους, και να ψηθούν σε έναν φούρνο. Το σκόρδο μαλακώνει και μπορεί να εξαχθεί από τα γαρίφαλα με τη συμπίεση του τέλους (ρίζας) του βολβού, ή χωριστά με τη συμπίεση ενός τέλους του γαρίφαλου. Στην Κορέα, τα κεφάλια του σκόρδου είναι ζυμωνομμένα σε υψηλής θερμοκρασίας το προκύπτον προϊόν, καλώ μαύρο σκόρδο, είναι γλυκό και syrupy, και πωλείται τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Το σκόρδο μπορεί να εφαρμοστεί στα διαφορετικά είδη ψωμιού για να δημιουργήσει ποικίλα κλασικά πιάτα, όπως το ψωμί σκόρδου, η φρυγανιά σκόρδου, το bruschetta, το crostini και canapé.
Το ελαιοδοχείο αρωματίζεται με τα γαρίφαλα σκόρδου. Αυτά τα εμποτισμένα πετρέλαια χρησιμοποιούνται για να καρυκεψουν όλες τις κατηγορίες λαχανικών, κρεάτων, ψωμιών και ζυμαρικών.

Σε μερικές κουζίνες, οι νέοι βολβοί είναι παστωμένοι για τρεις έως έξι εβδομάδες σε ένα μίγμα σακχάρων, άλατος, και καρυκευμάτων. Στην Ανατολική Ευρώπη, οι βλαστοί είναι παστωμένοι καιφαγωμένοι ?αγωμένοι ως ορεκτικό.

Το ελαφριά καπνισμένο σκόρδο γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές στη βρετανική και ευρωπαϊκή κουζίνα. Είναι ιδιαίτερα βραβευθε'ν για το γέμισμα των πουλερικών και του παιχνιδιού, και στις σούπες και stews. Και στις δύο αυτές τις περιπτώσεις που είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί το δέρμα, όπως ένα μεγάλο μέρος της γεύσης καπνού είναι τοποθετημένο εκεί, παρά στα γαρίφαλα οι ίδιοι.
Τα ανώριμα scapes είναι τρυφερά και εδώδιμα. Είναι επίσης γνωστοί ως «λόγχες σκόρδου», «μίσχους», ή «κορυφές». Το Scapes έχει γενικά ένα ηπιότερο γούστο από τα γαρίφαλα. Χρησιμοποιούνται συχνά μέσα ανακατώνουν το τηγάνισμα ή αργός όπως το σπαράγγι. Τα φύλλα σκόρδου είναι ένα δημοφιλές λαχανικό σε πολλά μέρη της Ασίας. Τα φύλλα κόβονται, καθαρίζονται, και ανακατώνω-τηγανίζονται έπειτα με τα αυγά, το κρέας, ή τα λαχανικά.
Η μίξη του σκόρδου με τους λέκιθους αυγών και το ελαιόλαδο παράγει το aioli. Σκόρδο, έλαιο, και ένα κοντόχοντρο skordalia προϊόντων βάσεων. Το συνδυάζοντας σκόρδο, το αμύγδαλο, το έλαιο, και το ενυδατωμένο ψωμί παράγουν το ajoblanco.

Η σκόνη σκόρδου έχει ένα διαφορετικό γούστο από το φρέσκο σκόρδο. Εάν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του φρέσκου σκόρδου, το 1/8 κουταλάκι του γλυκού της σκόνης σκόρδου είναι ισοδύναμο με ένα γαρίφαλο του σκόρδου.

 

 

Πνευματικές και θρησκευτικές χρήσεις

 

Το σκόρδο έχει θεωρηθεί ως δύναμη και για το δύο το καλό και το κακό. Σύμφωνα με το λεξικό Cassell των δεισιδαιμονιών, υπάρχει ένας ισλαμικός μύθος που θεωρεί ότι αφότου άφησε η Satan τον κήπο Ίντεν, το σκόρδο προέκυψε στο αριστερά ίχνος και το κρεμμύδι του στο δικαίωμα. Στην Ευρώπη, πολλοί πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει το σκόρδο για την προστασία ή άσπρο μαγικό, ίσως εξ αιτίας της φήμης του ως ισχυρή προληπτική ιατρική. Της Κεντρικής Ευρώπης λαϊκές πεποιθήσεις που θεωρούνται το σκόρδο ισχυρός θάλαμος ενάντια στους δαίμονες, werewolves, και τα βαμπίρ. Για να αποκρούσει τα βαμπίρ, το σκόρδο θα μπορούσε να φορεθεί, να κρεμαστεί στα παράθυρα, ή να τριφτεί στις καπνοδόχους και τις κλειδαρότρυπες.

Και σε Hinduism και στο ζαϊνισμό, το σκόρδο θεωρείται για να υποκινήσει και να θερμάνει το σώμα και για να αυξήσει τις επιθυμίες κάποιου. Κάποιο αφοσιωμένο Hindus αποφεύγει γενικά το σκόρδο και το σχετικό κρεμμύδι κατά την προετοιμασία των τροφίμων για τους θρησκευτικούς εορτασμούς και τα γεγονότα. Οι οπαδοί της θρησκείας Jain αποφεύγουν το σκόρδο και το κρεμμύδι σε καθημερινή βάση.

Μια πεποίθηση μεταξύ κάποιου Hindus είναι ότι όταν πάλεψαν Devas και Asuras για το νέκταρ κατά τη διάρκεια να αναδεύσουν του ωκεανού του γάλακτος (Samudramathan) στον άλλο κόσμο, δύο Asuras ήταν σε θέση να πάρουν την πρόσβαση στο νέκταρ και είχαν κάποια ποσότητα στα στόματά τους με τους φευγαλέους τρόπους. Ξέροντας το βρώμικο παιχνίδι του Asuras ο Θεός οι προϊστάμενοι εκείνου του Asuras προτού να μπορέσουν να το καταπιούν και κατά συνέπεια το νέκταρ αφόρησε κάτω τη γη από τα στόματά τους στις πτώσεις που αυξήθηκαν αργότερα ως σκόρδο γίαυτό το λαχανικό έχει τέτοιες θαυμάσιες ιατρικές ιδιότητες.

Σε μερικές βουδιστικές παραδόσεις, το σκόρδο - μαζί με τα άλλα πέντε «πικάντικα καρυκεύματα» - γίνεται κατανοητό για να υποκινήσει τις σεξουαλικές και επιθετικές κινήσεις εις βάρος της πρακτικής περισυλλογής.

Στη φιλιππινέζικη λαογραφία το σκόρδο χρησιμοποιείται για να οδηγήσει μακριά τα τέρατα.

 

 

Προδιαγραφές:


ενιαίο σκόρδο γαρίφαλων από το σκόρδο ένας-γαρίφαλων Yunnan (σόλο σκόρδο)
1. Βάση παραγωγής σκόρδου
2. Πάνω από 5 έτη εμπειρίας
3. Νέο φρέσκο σκόρδο συγκομιδών
4. ISO 9001, SGS, HACCP, Η ΣΦΑΙΡΙΚΉ GAP

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1. Έχουμε το εργοστάσιό μας & εξασφαλίζουμε την ποιότητα
2. Έχουμε αρκετή δυνατότητα ανεφοδιασμού
3. Μπορούμε να παρέχουμε την ανταγωνιστικότερες τιμή και την υπηρεσία

 
επαφή
Mr. Alvin
  • 86-0537-7201661
  • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
από:
Πληκτρολογήστε το e-mail παρακαλώ ID σας.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
(114/3000)